CostPartner

En god historie

CostPartner blev etableret som en sand iværksættervirksomhed i oktober 2001 med henblik på at optimere transport og logistik hos vore kunder for dermed at skabe målbare og markante besparelser uden at gå på kompromis med transportkvaliteten og tilfredsheden hos vore kunders egne kunder.

Siden da har CostPartner været en succeshistorie med 4 gazelle kåringer (i 2007, 2008, 2009, 2010) og har realiseret 2-cifrede årlige vækstrater påtop og bundlinie.

CostPartner blev stiftet af Bjarne Høstrup og Rex Pedersen, som begge har en baggrund i speditionsbranchen. Erfaringerne derfra har givet et indgående kendskab til kundernes situation, og dermed også idéen til forretningskonceptet bag CostPartner.

Udgangspunktet var en formodning om, at transportkøberne ville kunne opnå bedre resultater, hvis de havde bedre informationer og fik en objektiv rådgivning i deres dialog med transportsælgerne. I dag er det ikke bare en formodning. 
Vores erfaringer har bevist, at vi, ved at skaffe bedre informationer og give objektiv rådgivning, kan skabe bedre resultater. Flere end 2.000 transportanalyser og implementeringer har givet en gennemsnitlig besparelse på 18% af fragtudgifterne for vores kunder - selvfølgelig uden at gå på kompromis med kravene til kvalitet og service.

CostPartner er i dag etableret i Silkeborg, København, Lund/Malmö og Hamborg, og har pt. 27 ansatte. Så fra at være den unge dynamiske iværksættervirksomhed, er vi i dag Danmarks førende konsulenthus indenfor transportoptimering.